GOLFTOERNOOI voor ALLE LEDEN

07-08-2019 19:48

Zondag 25 augustus wordt het jaarlijks terugkerende handicart toernooi gespeeld op onze club.
Veel clubs in Nederland, zo ook de onze, huren buggy’s, zogenoemde handicarts, van de Stichting Handicart Nederland, die kunnen worden gebruikt door die golfers die te maken hebben met lichamelijke problemen (of handicaps), waardoor een ronde lopen niet mogelijk is,maar de 9 of 18 holes uitspelen in een handicart wel te doen is.
Dit kost onze club een aanzienlijk bedrag.
Dat geld voor de huur willen we terug verdienen dmv een kleine bijdrage van de gebruiker te vragen ( 4 euro per ronde), door donateurs te werven (ruim 100 leden van onze club zijn dat al) en met de opbrengst van het jaarlijks handicart toernooi.
We moeten ons realiseren dat wij allen vroeg of laat wellicht niet meer in staat zijn onze rondjes te lopen, en dus gebruik moeten maken van een handicart.
Daarom kan het voor u een reden zijn om als een soort verzekering, donateur te worden en/of zondag 25 augustus met het toernooi mee te doen, of toernooi sponsor te worden.
Schrijf u in via E Golf4u op de website van de club.

Voor vragen over sponsoring of donateurschap kunt contact opnemen met

Ed Wapstra, clubconsul handicarts.

Mob.: 0653339721.