Finale zomer team competitie

08-09-2019 21:22
Zaterdag 24 augustus is de laatste ronde gespeeld van de zomer team competitie. Deze keer hadden we weer extreme weersomstandigheden. De temperatuur liep flink op! Alle teams hebben onderling weer gestreden voor de dagwinst. Dus met veel water en goede moed is iedereen weer van start gegaan! En een leuke dag hebben we er met elkaar weer van gemaakt, met alle teams aan tafel voor het afsluitende diner. 
Op de laatste dag was het nog spannend, want de totaalscore van de twee bovenste teams scheelde maar 1 punt. De golfgekkies hebben hun beste beentje voorgezet en het totaalklassement gewonnen. Ter afsluiting is ook een kleine enquete gehouden: de teamcompetitie door de deelnemers is gewaardeerd met een 8,3. Iedereen vond het fijn om op een gezellige manier wedstrijden te spelen. Vooral de combinatie van allerlei handicaps is erg gewaardeerd, want dan speel je eens tegen andere leden en leer je elkaar beter kennen. Er zijn ook suggesties ter verbetering gedaan. Voor volgend jaar wordt bekeken of die meegenomen kunnen worden. We hopen dat volgend jaar meer teams enthousiast gaan mee doen! 
Lineke Pluimgraaf.


  

Meer nieuws

ALTIJD AL WILLEN GOLFEN? PAK JE KANS MET DEZE SUPER AANBIEDING: VOOR SLECHTS 550 EURO LEER JE GOLFEN ÉN BEN JE LID TOT 1 JANUARI 2021!  

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN